Still Ferro

Marca Still Ferro unește designerii, fierarii și inginerii într-o echipă talentata care transformă metalul dur într-un mobilier elegant și în accesorii cu rafinament. Produsele noastre sunt concepute pentru cei care preferă să combine ergonomia mobilierului confortabil cu esteticul operei de artă.

Fiecare bancă forjată sau pat necesită multe ore de muncă manuală a întregii echipe de fierari profesioniști. Prin urmare, mobilierul nostru este fabricat în nu mai puțin de zece zile și în exemplare unice. Clienții noștri devin deținători de capodopere forjate manual, posesorii unui meșteșug aproape uitat – a artei de forjare.

Dorim ca clienții noștri să poată transmite aceste lucruri copiilor și nepoților lor, de aceea, în procesul de fabricare, noi folosim cele mai durabile materiale – metalul, marmura, granitul, sticla și lemnul prelucrat special. Iar respectarea strictă a thnologiilor se datorează implementării Sistemului de Management al Calității ISO 9001:2008.

Colecția noastră constă din mobilă cu interpretare în stil atît modern, cît și clasic. Si pentru locuința Dvs. să redea în totalitate senzația de cuib familial, meșterii noștri “învechesc” cu iscusință mobila, oferindu-i un farmec incomparabil, specific unui obiect cu o istorie proprie.

Misiunea noastră e simplă – “De a transforma fierul în operă de artă, care va servi cu adevărat încă mulți ani urmașilor Dvs.”

Contacte:

+373 60 966 833

str. Calea Ieșilor  91

http://www.stillferro.ro

administrator@stillferro.md