Elite Décor

Elite Décor a fost fondată în anul 2000 și pâna în prezent este partenerul ideal pentru Dvs în gasirea de soluții personalizate pentru mobila la comanda.

Scopul nostru este să creem mobila de calitate adaptata spațiului, bugetului și dorințelor fiecarui client.
Elite Décor pune la dispoziția clientului experiența și talentul echipei sale, fie ca vă doriți o mobilă la comanda simplă și utilitara, una moderna cu linii îndraznețe sau una exclusivistă și plină de stil.

Realizam mobilier la comandă, pe dimensiunile, finisajele și culorile dorite din: pal, MDF, sticlă și lemn masiv în funcție de cerințele clientului și posibilitatile date de spațiu. De la dormitoare, mobilier pentru living, camere pentru copii,mobilier pentru baie la dressinguri și bucatarii complet utilate cât și amenajari de spații pentru birouri ți spatii comerciale.

Primul principiu de la care nu ne abatem este calitatea produsului finit: de aceea puteți fi siguri că toate materialele utilizate, furniturile și feroneria (balamale, glisiere, mânere, accesorii) sunt de cea mai bună calitate asigurând funcționarea în condiții optime a produselor pe o perioada îndelungată de timp.

Dat fiind faptul ca nu avem mobiler standardizat, oferta de preț variază în funcție de dimensiuni, materialele și accesoriile folosite.

Contacte:

https://www.mobilalacomanda-moldova.md/
+373 69 258 107
contact@mobilalacomanda-moldova.md
Str: Calea Ieșilor 91