Confort

Interiorul casei sau al oficiului dumneavoastră determină, într-o mare măsură, căldura și confortul care vă înconjoară, de aceea problema amenajării locuinței sau a biroului  are o importanță deosebită. Designerii FPC „Confort” SRL vă vor ajuta să alegeți varianta care se potrivește cel mai bine gusturilor și așteptărilor dumneavoastră.

Din 1992 pe parcursul a 20 de ani din data creării firmei, am depus toate eforturile și am folosit toate mijloacele pentru dezvoltarea fabricii. Dotarea secțiilor întreprinderii cu utilaj nou și avansat, desăvîrșirea procesului tehnologic, perfecționarea permanentă a cadrelor, folosirea materiilor prime de calitate și ecologic pure toate acestea au permis atigerea unui nivel înalt al calității producției și ocuparea unei poziții dominante în industria mobilei din Republica Moldova.

În iunie 2008 întreprinderea a obținut certificatul de conformitate al sistemului de management al calității cu cerințele standartului internațional EN ISO 9001:2000, eliberat de firma „TUV-CERT”, pe baza căruia funcționează întregul sistem de servicii de producție și comerciale.

Aici specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți și să comandați, la dorință, orice model de mobilă capitonată.

Confortul tău contează pentru noi, de aceeaa am colecționat în showroomul nostru cele mai frumoase aspecte a mobilei tapițate. Modern? Clasic? Pentru copii? Alege canapeaua necesităților tale. Fabrica de Mobilă Confort.

Contacte:

+373 22 84-30-61
+373 68 733-733

https://confort.md/