Cheița de Aur

„CHEIȚA DE AUR” – magazin unde puteți face cumpărături cu plăcere, produse pentru apartament, casă, vilă și grădină. Magazinele „CHEIȚA DE AUR” sunt în curs de dezvoltare în mod activ pe piața din Republica Moldova, unul din liderii mondialii în domeniul de finisare și tehnologii în construcție. Suntem asemenea reprezentați ai companiei „Kalde” – producător de țevi și fitinguri PPRC, PE, PE-X – echipamente de încălzire și de accesorii pentru uși și ferestre.
Compania noastră oferă maiștri profesioniști, care prestează servicii nu numai în Moldova, dar și în Romania, Ucraina și Rusia, folosind produsele noastre. Asigurăm calitatea al gamei de produse și servicii până la 50 de ani. De 19 ani, compania noastră a câștigat în calitate de parteneri în fața companiilor din Moldova și din străinătate. Vom fi bucuroși să colaborăm cu partenerii noi, designeri, arhitecți și echipe de maiștri.

Acum a rămas în trecut pierderea de timp și oboseală, cântând prin tot orașul produsele necesare pentru casă și vilă, deoarece la magazinul „CHEIȚA DE AUR” găsiți tot: mobilă, mangale, echipament de grădină, cadouri, suvenire și chiar jucării pentru copii. Într-un cuvînt TOTUL.

Contacte:

www.zolotoi-kliuchik.md

+373 69 575 751

+373 22 02 72 82