Bismobil Kitchen

Bismobil Kitchen – realizăm bucatarii la comanda. Bismobil Kitchen vă oferă o gamă vastă de bucătării moderne și clasice complet echipate, produse cu materiale și tehnologii moderne, create perfect pentru spațiul dumneavoastră.
Compania noastră a fost înființată în 2012 și activează cu o echipă bine formată de-a lungul anilor de activitate, timp în care au fost sute de bucătării proiectate și instalate cu atenție și grijă – mai ales că criteriul de bază este să punem suflet în activitatea desfășurată.

Facem ceva mai mult decât să producem bucătării, noi creăm experiențe.

Bucătăriile sunt diferite, ca stil, formă, materiale, design, feronerie, însă utilitatea și scopul este unul și același de a găti acasă pentru cei dragi, alături de cei dragi! Considerăm că bucătăria este ceva mai mult decât un simplu mobilier, este acel spațiu unde se reunește zi de zi întreaga familie.
In spatele unui design, apropo realizat gratuit de echipa noastră, se ascund materiale și mecanisme de cea mai înaltă calitate supuse tuturor testelor de rezistență, siguranță și durabilitate.
Pentru confortul clienților noștri folosim mecanismele companiei HettichGroup, eroii din umbră a calității bucătăriilor Bismobil. HettichGroup este lider mondial în manufactură de mecanisme pentru mobilă cu o istorie ce începe încă din 1888. Designerii Bismobil au grijă să integreze mecanismele cu funcții utilitare într-un design ergonomic ce asigură confortul, siguranța și liniștea dvs., deoarece mecanismele Hettich nu produc zgomote!
Fațadele sunt decupate din materiale moderne produse cu tehologii optime care asigură un design și un aspect atractiv, combinat cu utlitate și durabilitate cum ar fi gama Venni, MDF Acrilic AGT, Egger sau Cleaf Italian.
Cu același gând bun, pentru toți cei care vor să se bucure de o bucătărie exclusivă, performantă și durabilă, dezvoltăm partenriate cu TekaMoldova / TekaIndustrial, grup industrial european care produce aparatură de bucătărie având în prezent 25 de fabrici pe trei continente, cu o experință de peste 75 de ani. Colaborăm și cu furnizorii de tehnică integrată de la brănduri cum ar fi Elica și Elici.
Atitudinea înseamnă calea noastră spre calitate! Echipa stă în spatele produsului. Produsul este echivalentul unei senzații de fericire, calitate și încredere de care are nevoie orice familie. Noi vrem să credem că dumneavoastră primiți ceva mai mult decât un mobilier de bucătărie și anume acea plus valoare oferită de minunatele clipe când toți împreună petrec timpul într-un spațiu plăcut, numit bucătărie.
Dincolo de creativitate este manufactura…
Toate bucătările sunt realizate de o echipă de maeștri profesionști calificati permanent.
Iar echipa de instalatori cu cea mai mare grijă instalează mobilierul în casa dumneavostră.
Avem încredere în produsul nostru, pentru că avem parteneri de nădejde, și depunem tot efortul pentru ca experiența colaborării cu Bismobil să fie una frumoasă, pentru că după instalare Bismobil rămâne pentu foarte mult timp în casele dumneavostră.

Contacte:

+373 79 61-96-38

https://www.bismobilkitchen.md/