Prima

„Prima”, o fabrică moldovenească mică cu pretenţii mari, îndrăzneşte să abordeze, în premieră la noi, un stil de mobilier inedit, cu aparenţe de vechi şi preţiozitate. Specializată pe creaţie individuală a operelor în lemn, „Prima” elaborează la fel de bine şi cele mai reuşite formule de amenajări pe lemn masiv ale interioarelor din casă sau birou, din baruri, cafenele sau restaurante.

Actualmente ne mândrim cu echipa de designeri şi meşteri, care îmbină talentul şi profesionalismul cu imaginaţia clientului. Tocmai pentru că nu o interesează cantitatea produsă de conveier, “Prima” este prima şi unica în Europa de Est cu acest nivel de calitate. Propune mobilier din diferite tipuri de lemn cu tapiţerii de mătase, decoraţiuni cu inserţii de piatră, lemn lăcuit sau în formă brută, sau orice alte variaţiuni solicitate de client.

„Prima” colaborează intens cu Centrul de Creaţie şi Realizări Is- torico-Arhitecturale, Design Interior şi Amenajări «Criadia», care examinează probleme de strategie, de concepţie ce ţin de genurile de artă, astfel cercetările istorico-ştiinţifice în domeniile respective vin în concordanţă cu cererile clientului.

Ilustrarea perfectă a manoperelor semnate „Prima”o găsiţi la selectul restaurant-muzeu „Vatra Neamului”. Lucrătorii fabricii au creat interiorul şi pentru restaurantul „Robin Pub”, decorat în nobilul stil clasic irlandez. Restaurantul „Jazz” este o altă mostră elocventă a iscusinţei şi măiestriei artizanilor de la această fabrică. Vinăria Mileştii Mici, berăria „Pena Deja Vu-Club” de asemenea sunt grăitoare în această privinţă.

Contacte:

+373 79009008
+ 373 237 23 994

http://www.prima.md