Modern Home
Modern Home

Mobila clasică actuală a moștenit detalii a stilurilor cum ar fi – barroco și ampir, roccoco și clasicism. Desigur, pentru crearea unui interior classic sunt necesare niște condiții deosebite de multă lumină și interiere spațioase. Amenajarea acestor spații necesită un număr mare de piese de mobilă și accesorii, mesele și scaunele din lemn natural fiind de preferință. Este necesar simțul măsurii pentru a nu supraâncărca spațiul. Această mobilă este preferată de milioane de oameni, datorita stilului deosebit.
Acum achiziționarea mobilei de calitate în Moldova este reală – compania Modern Home propunând în asortiment variat mobilă de prestigiu cu design original de la renumiți producători internaționali.
În salonul nostru este expusă mobilă elegantă pentru living, birou, sufragerie, bibliotecă, camere pentru copii, dormitoare clasice și moderne. La noi puteți găsi diverse sisteme modulare care se disting prin raționament și simplitate.
Modern Home are cele mai bune soluții de design care o să vă ofere un nivel ridicat de confort. Sunt luate în considerare dorințele fiecărui client și respectă toate tendințele de modă! Frumusețea și funcționalitatea mobilierului de la Modern Home, întrece nu doar timpul, dar și cele mai îndrăznețe așteptări ale clienților. Cu ei, vei fi întotdeauna cu un pas înainte! Modern Home – mobilier realizat cu dragoste pentru interiorul sofisticat al viselor tale!

Contacte:

+373 79 218 160

https://www.facebook.com/modernhomemoldova/

intermebel@inbox.ru

or. Chișinău, str. Calea Ieșilor 91