Confort
Confort

Mobilerul potrivit redefinește un interior și vă oferă senzația de confort și comoditate. Este frumos, dar și practic. Este creat conform cerințelor și așteptărilor dvs., dar și pe gustul întregii familii. Mai mult, el nu devine plictisitor odată cu trecerea anilor. Asemenea mobilier găsiți în Salonul de mobilă Confort, precum și în toate reprezentanțele companiei – fie în Republica Moldova, România, Rusia sau Kazakhstan.

Nu în zadar compania noastră a fost numită astfel. Confortul a fost scopul principal pe care ni l-am propus la crearea primei schițe de produs și pe care l-am materializat continuu. Deja de mai bine de 30 de ani, fabrica noastră transformă visele în realitate, oferind beneficiarilor săi modele similare cu cele remarcate în revistele internaționale de profil și care, odată ce ajung în casele lor, devin dovadă de confort și grijă!

Astăzi, mii de oameni cunosc și preferă compania noastră! Canapelele „Confort”, într-o diversitate uimitoare, precum și celelalte piese de mobilier, pot fi întâlnite în case și birouri de aici și de departe – în Soroca, Drochia, Bălți, Briceni, Tiraspol, Edineț, Cahul, București, Moscova… și lista poate continua.

Dacă abia urmează să alegeți mobilier din colecția „Confort”, sperăm că acesta nu va fi doar un element de decor în interiorul locuinței sau biroului dvs., ci generator al odihnei confortabile și plăcute, precum și „martor” al multor momente fericite și amintiri frumoase!

Poate avea oare mobila calitativă un preț accesibil? La „Confort”, da! Datorită tehnologiilor avansate, proceselor de producție eficiente și cooperării directe cu cei mai importanți furnizori de materiale și accesorii, mobilierul nostru a devenit accesibil tuturor!

Gama „Confort” include toată mobila necesară pentru casă și birou. Iar echipa noastră mare și prietenoasă, formată din peste 700 de profesioniști în domeniu, va realiza cele mai îndrăznețe idei pe care le propuneți!

Contacte:

+373 22 84-30-61
+373 68 733-733

https://confort.md/