Despre Noi

        «CREATORMALL» a fost deschis prin colaborarea Uniunii Producătorilor de Mobilă din Moldova cu compania Creator – Iu. Borș și cu susținerea proiectului USAID CEED II.

        Istoric: În 2011, la inițiativa USAID CEED II, a fost efectuat un studiu al industriei de mobilă din Republica Moldova, la care au participat si specialiști în domeniu de peste hotarele țării. Una din recomandările de bază a specialiștilor pentru dezvoltarea sectorului a fost crearea unui centru specializat de mobilă care ar aduna sub un acoperiș cei mai mari producători de mobilă din Moldova.
        În septembrie 2012 a fost semnat contractul de colaborare între UPM și compania Creator – Iu. Borș, responsabilă de construcția centrului de mobilă. Conform acestui contract UPM a oferit membrilor săi cele mai avantajoase condiții de închiriere a spațiilor comerciale.

        Scopul de bază a «CreatorMall» este facilitarea procesului de cumpărare a mobilei și oferirea produselor și serviciilor de cea mai înaltă calitate. Astfel, persoanele în căutare de mobilă, vor vizita o singură destinație pentru a alege corect mobila de care au nevoie.